ULTIMATE EXTREME

--------------------------------------------------------------------
Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
ULTIMATE EXTREME

Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

baba stamena

Go down 
AuthorMessage
baba stamena

baba stamena

baba stamena Empty
PostSubject: baba stamena   baba stamena Icon_minitimeSat 17 Apr - 15:11:54

NIK: baba stamena
Ime Servera : Ultimate extreme pub alfa...
STEAM_0:0:1923183883
Admin koji me je banovao:ne znam
Razlog:ne znam
Vreme:14:40 17.4.2010

Pogledo sam u folderu dal ima Snapshot nisam ga video.Pretpostavljam da imas demo,ako mozes da ga okacis pa da ti objasnim (mislim da sumnjas na wh,jer aim nije sigurno).Ja sam takodje admin na Game Areni.Igram uglavnom na slusalice.Nisam ja kriv sto znam da pratim radar i da mucnem glavom svremena na vreme i od prilike da provalim gde stoi lik ako cuva c4.Ako mislis na onu situaciju kad je moj skupljo c4 a onaj se steko u kuci ja sam tad klatio pusku prema tamo da bi moj provalio gde je onaj od prilike(ono sto je meni logicno ne znaci da ce i tebi da bude).Pre 2-3 dana su me ban na srbija deluksu,imo sam Snapshot poslo i skinuli mi ban.Ja imam 24 godine i bilo bi sramota da palim wh ili neko drugo cudo.Mastam o tome da imam dobar komp i da igram przacke igrice.Ovo igram iz dosade poceo pre cetri godine.Jos jednom cu da napomenem ono sto je meni logicno nemora da znaci da ce i tebi.Aj pa tako odo da pravim kavez za zeca.Hvala u napred. Wink
Back to top Go down

baba stamena
Back to top 
Page 1 of 1