ULTIMATE EXTREME

--------------------------------------------------------------------
Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
ULTIMATE EXTREME

Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Negazirani WH ? Admine javi se

Go down 
AuthorMessage
Negazirani

Negazirani

Negazirani WH ? Admine javi se Empty
PostSubject: Negazirani WH ? Admine javi se   Negazirani WH ? Admine javi se Icon_minitimeMon 5 Apr - 13:41:03

1) Nick : Negazirani Dabar -_-
2) IP/Ime Servera : Ultimate extreme pub alfa...
3) Moj IP: 94.189.253.39
3) Admin koji me je banovao: Bilo je nekoliko admina, ne znam ni nickove, ne igram toliko cesto ovde... Smile
4) Razlog : "WH"
5) Vreme: 13:34 , 5.4.2010.

Ja ne znam ko je vama dao admina, gledate me u spec (i treba, da naucite nesto) i posle 5 min me banujete...pola servera me proziva da imam wh ili aim...

Nisam ja kriv sto igram dobro cs, igram preko steama, stalno cw-ovi preko mirc-a i gather-a, normalno da se nauci...

Neka se javi admin koji me je banovao samo, da mi kaze kada je to primetio taj "WH". Bas dok ste me gledali sam igrao normalno, nisam busio zidove i glupirao se kao sto umem, ukoliko je WH = slusalice, onda i treba da mi ostane ban...

Ne morate da me unban, imam ja gde da igram, samo bih voleo da se javi admin koji me je banovao, da prilozi demo, banshot ili nesto tako, i obrazlozi kada je on to video da imam "WH"...hvala unapred, poz svima, vidimo se preko nisana affraid
Back to top Go down

Negazirani WH ? Admine javi se
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» (: NEGAZIRANI DABAR :)
» Pravila Za Admine