ULTIMATE EXTREME

--------------------------------------------------------------------
Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
ULTIMATE EXTREME

Registrujte se na nas Forum, uzivajte u njegovom sadrzaju,zabavite se....Welcome !!

ULTIMATE EXTREME
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

ae unban ak moze .... ?

Go down 
AuthorMessage
13 Braaatela

13 Braaatela

ae unban ak moze .... ? Empty
PostSubject: ae unban ak moze .... ?   ae unban ak moze .... ? Icon_minitimeFri 29 Jan - 3:57:00

ae ako moze da me unban . banovan sam sa dd2 only ... pre 10 min . znaci u 2 . 50 . . . . admin je bio neki sa dugacko ime ! "cika" neki , tako neshto ....
razlozi su ... kada sam usao na server .... TAJ admin je ubio nekog lika kroz wrata ... a nije ni znao da je tu ... i onda sam ja pitao ljude na serveru (da li je owaj "igrac" citer) ! niko nije odgoworio sem njega . pitao je da li sam ja pitao "da li je on citer" i onda sam ja ponowio pitanje ! i reko je da nije .... u sledecoj partiji me je "ubio" (waljda zato sto sam pitao da li je citer)
kada sam ga pitao sto me je ubio reko je da ako opet kazem da je citer da ide ban .... ja sam mu lepo rekao , da ja NISAM rekao da je on citer , nego sam samo pitao ,,, i onda je seljanin poceo da wredja ... i onda kad sam ga oterao u kurac kickovao me je i banova ....
Back to top Go down

ae unban ak moze .... ?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ban/Unban
» unban
» unban pls
» unban
» Unban??